Welke verzendopties zijn voor jou onmisbaar? Bij Sendcloud helpen we je graag groeien, door het optimaliseren van je verzendproces. Daarom brengen we goed nieuws, vooral wanneer je (ook) lichtgewicht producten verkoopt. Vanaf nu hebben we een samenwerking met Sandd. Handig voor al je briefpost, waarbij frankering overbodig is. Wat deze samenwerking voor jou kan betekenen leggen we graag voor je uit. Op naar een nog makkelijker verzendproces!

Briefpost zendingen met van Sandd via Sendcloud

Verzend je pakketjes of brieven tot aan 2 kilo en passen deze door de brievenbus? Dan is briefpost de uitgelezen verzendoptie. Door onze samenwerking met Sandd kun je (ook) jouw briefpost gemakkelijker en voordelig verzenden. Een van de grote voordelen daarbij is dat postzegels verleden tijd zijn. Je briefpost via Sendcloud is namelijk direct gefrankeerd.

De voordelen voor je op een rij:

  • Geen frankering benodigd via de automatische briefpost labels via Sendcloud.
  • Er kan altijd bezorgd worden, ook al is de klant niet thuis.
  • Al je briefpost zendingen beschikbaar in één overzicht.
  • Scherpere tarieven dan de gemengde partijenpost van PostNL.
  • Briefpost wordt gratis opgehaald door Sandd (minimaal €16.50,- verzendwaarde).
  • Bezorging via Sandd netwerk in samenwerking met PostNL 24-uurs service voor een optimale levering.
  • Wereldwijde zendingen tegen een voordelig tarief

Hoe werkt het? 

Verzend je CD’s, boeken, magazines of andere kleine producten en cadeaus? Dan is briefpost een aanrader, waardoor je voordeliger kunt verzenden. Je zendingen moeten binnen de afmetingen van 38 x 26,5 x 3,2 cm vallen, alleen dan past de zending namelijk door de brievenbus. Het gewicht van je zending en het aantal pakketten bepalen samen het tarief voor je zending. De vervoerder komt deze zendingen gratis bij je ophalen. Ideaal, want zo hoef je niet meer in de rij te staan bij een postkantoor. Wereldwijde briefpost? Geen probleem, de verzendoptie geldt namelijk ook voor je internationale klanten tegen een aantrekkelijk tarief.

Zodra je een Sendcloud account hebt, kunnen we de briefpost verzendoptie voor je activeren. Vervolgens kun je meteen aan de slag met briefpost labels die direct gefrankeerd zijn. Voor de eerste zending(en) zal Sandd bij je langskomen om kennis te maken en af te spreken wanneer de post bij je op gehaald wordt. Wanneer je zendingen zijn opgehaald, weegt en sorteert de vervoerder jouw zendingen zelf. Sandd bezorgt in de zones waar ze actief zijn, de overige post gaat mee met de 24-uurs service van PostNL. Je zendingen worden dus op de volgende dag na ophalen bezorgd, van dinsdag tot en met zaterdag.

Hoe te activeren? 

Interesse in deze nieuwe verzendoptie via Sendcloud of benieuwd naar de tarieven? Bezoek dan de vervoerderspagina in je account.

Leave a Reply