Bespaar tijd en verhoog conversie met een no-code checkout plugin

Bespaar tijd op je verzendproces met een directe integratie tussen je checkout en Sendcloud, bied je klanten ongekende verzendopties in een handomdraai en boost direct je conversie.

Start nu gratis
checkout

Laat klanten zelf kiezen op welke dag ze hun bestelling ontvangen

Niemand vindt het fijn als de postbode voor niets voor de deur staat. Met deze integratie kiezen je klanten zelf op welke dag ze hun bestelling willen ontvangen. Succes gegarandeerd.

Bied bezorging op de volgende dag

Je kunt geen next day delivery aanbieden na sluitingstijd. Daarom stel je zelf de uiterste besteltijd in, om deze optie alleen te tonen als je ‘m ook kunt waarmaken.

Binnenkort beschikbaar

Bied altijd de beste prijs op basis van ordergewicht

Verander verzendkosten op basis van ordergewicht, zodat klanten nooit te veel betalen. Via de plugin stel je zelf prijzen voor verschillende gewichtsklasses in.

Verhoog conversie met een ontwerp dat bewezen werkt

We hebben tientallen verschillende interface designs getest. Het resultaat is een duidelijk en klantvriendelijk design, waarmee klanten snel de gewenste verzendmethode kunnen terugvinden.

Stel de juiste bezorgmethode in voor iedere inkomende order

Stel de verzendopties in Sendcloud in en ze worden direct zichtbaar in je checkout. Zo staat bij iedere bestelling meteen de juiste verzendmethode op het verzendlabel.

Gemakkelijk te implementeren, zonder een enkele regel code

Concurreren met grote e-commerce bedrijven was onmogelijk zonder developer. Tot nu. Met Sendcloud’s plugin bied je dezelfde verzendopties als webgiganten.

Pas je checkout met CSS aan aan het ontwerp van je webshop

Een consistente ervaring is cruciaal voor ieder sterk merk. Daarom kun je de checkout zelf aanpassen zodat deze aansluit bij de merkidentiteit van jouw webwinkel.

Bespaar tijd en verhoog je checkout conversie.

Bespaar tijd en verhoog je checkout conversie.

Sign up for free