Skip to main content

De ultieme voorbereiding op het piekseizoen!

Het internet staat vol met tips voor het piekseizoen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Tot nu! In onze Content Hub hebben wij alle belangrijke informatie voor de drukste periode van dit jaar voor je verzameld – op één plek!

Maak je klaar om te pieken!

Real-time verzenddata

Zien we al een toename in de verzendvolumes ten opzichte van de weken voor het piekseizoen? Blijf dag en nacht op de hoogte via ons real-time dashboard!

 • Maandag
  00.00%
 • Dinsdag
  00.00%
 • Woensdag
  00.00%
 • Donderdag
  00.00%
 • Vrijdag
  00.00%
 • Zaterdag
  00.00%
 • Zondag
  00.00%
 • Vandaag
  00.00%

Peak masterclasses

De beste tips van Sendcloud en onze partners voor het hoogseizoen in de vorm van on-demand video’s – speciaal voor jou hier beschikbaar!

 
45 MINUTEN

Probleemloos internationaal verzenden tijdens het piekseizoen

In deze masterclass kijken we terug op de voorspellingen voor de eindejaarspiek van 2020 en vertelt Bram van Aken, Business Development Manager bij DHL Express, over hoe online retailers zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de verwachte drukte.

 
50 MINUTEN

Alles uit het piekseizoen halen en je klanten tevreden houden

In deze masterclass bespreken we met Tim Scharff van Smartphonehoesjes.nl en Maarten Vissers van We Grow Webshops hoe zij zich zo goed mogelijk voorbereiden op het piekseizoen en ervoor zorgen dat hun klanten tevreden zijn én blijven tijdens de drukste periode van het jaar.

 
50 MINUTEN

Webshopgeheimen om te winnen tijdens het piekseizoen met Shopify en Code

In deze masterclass bespreken we samen met Mel van Lieshout (Shopify Manager Nederland) en Bob Rockland (COO van Shopify Plus agency Code) een aantal best practices, tips & tricks en quick wins die jou helpen optimaal te profiteren van het piekseizoen.

INTERACTIEVE PRODUCTTOUR

Pieken met Sendcloud

Ontdek hoe je tijd en geld kunt besparen op je logistieke proces, zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet. Doe de vrijblijvende producttour en bekijk hoe het voor jouw webshop werkt.

Ontdek hoe
Sendcloud platform op laptop

Piekseizoen essentials

Ontdek hier de beste tips & tricks over omgaan met toegenomen verzendvolumes, het maximaliseren van je conversiepercentage, het verdubbelen van je resultaten, en nog veel meer!

NIEUW

Piekseizoen 2021 checklist

Onze checklist geeft je 19 gouden tips over hoe je kunt voorbereiden op de drukste periode van 2021. Aan het eind van de checklist vind je ook een gids over hoe je jouw verzendproces kunt automatiseren en zo efficiënt mogelijk kunt verzenden.

Open de checklist direct
Piekseizoen checklist 2021

Blogs

conversion optimisation peak season
BLOG

E-commerce piek 2021: wat je kunt verwachten

De piekperiode staat weer voor de deur. Voor veel webshops is het vierde kwartaal de meest lucratieve periode van het jaar. In dit artikel lees je niet alleen wat je kun verwachten tijdens de e-commerce piek 2021, maar vind je ook vele tips ter voorbereiding!

Lees de blog
Levertijden feestdagen 2020
BLOG

Levertijden van vervoerders tijdens de feestdagen in 2021

De feestdagen zijn gebruikelijk drukke dagen en vervoerders werken dan ook vaak met gewijzigde levertijden in deze periode. We zetten daarom de levertijden en deadlines voor 2021 voor je op een rij zodat jij succesvol de feestdagen door kunt komen!

Lees de blog
Black friday sale
BLOG

30 tips om te winnen tijdens Black Friday & Cyber Monday 2021

Al jaren kunnen we niet meer om Black Friday & Cyber Monday (BFCM) heen. Is jouw webshop klaar om optimaal te profiteren van deze koopgekte? In dit artikel zetten we 30 tips voor je op een rij om te winnen met Black Friday & Cyber Monday in 2021.

Lees de blog

Whitepapers & infographics

E-commerce delivery compass
CONSUMENTENONDERZOEK

E-commerce Delivery Compass 2021/2022

Wat zijn de nieuwste e-commerce trends en verwachtingen? Dit rapport combineert de inzichten van bijna 8000 Nederlandse en Europese shoppers. Ontdek de kansen waar je als online retailer op in kunt spelen om volledig voorbereid te zijn op het piekseizoen! 

Open het onderzoek
verzekerd verzenden
GIDS

Verzekerd verzenden gids

Waarom en hoe kun je voordelig verzekerd verzenden tijdens het piekseizoen? In deze gids ontdek je wanneer het interessant is om je pakketten te verzekeren, welke prijzen en voorwaarden er hangen aan verzekerd verzenden en, beter nog, hoe je schade en vermissing voorkomt.

Open de gids
levertijden 2021
INFOGRAPHIC

Bezorgtijden vervoerders

De feestdagen zijn gebruikelijk drukke dagen voor pakketbezorgers. In het piekseizoen moet je daarom rekening houden met gewijzigde levertijden van vervoerders. We zitten in dit overzicht de levertijden en deadlines voor piekseizoen 2021 voor je op een rij!

Open de infographic

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wij hebben onze Content Hub voor jou gemaakt, zodat je de belangrijkste informatie voor het piekseizoen op één plaats vindt en je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Maar één bouwsteen mag natuurlijk niet ontbreken in je piekstrategie: het Sendcloud alles-in-één verzendplatform!

Optimaliseer je checkout

Verbeter de conversie van je checkout met flexibele verzendopties.

Schakel tussen vervoerders

Verzend met 100+ vervoerders en match de beste verzendoptie met jouw producten, in binnen- én buitenland.

Creëer efficiënte workflows

Optimaliseer je volledige verzendproces door automatisering en intelligente verzendregels.

We zijn er met een vernieuwde set-up en Sendcloud erin geslaagd 30% meer pakketten te versturen met hetzelfde team

Jan Willem de Muinck KeizerSUITSUIT
Suitsuit sendcloud

Start direct met het optimaliseren van je verzendproces

Een geautomatiseerd verzendproces is essentieel om grote ordervolumes aan te kunnen tijdens het piekseizoen. Maak vandaag nog een gratis account aan en bespaar direct tijd en geld in de drukste periode van het jaar.

Maak een gratis account aan
Sendcloud logo
Copyright © 2022 Sendcloud. All Rights Reserved.