Tegenwoordig zien we het steeds vaker, een verlengde cut-off tijd. Tot 23:59 uur besteld is morgen in huis wordt steeds vaker de standaard. Wanneer je hier niet in meegaat bestaat er een kans dat je conversie misloopt. Dat is natuurlijk het laatste dat je wil. Bij SendCloud werken we altijd aan verbeteringen op ieder vlak van je verzendproces. Daarom is vanaf nu Sandd2me beschikbaar om je pakketten flexibel te verzenden en meer service aan je klanten te bieden. Daarnaast kun je door de nieuwe samenwerking eenvoudig meegaan met een verlengde cut-off tijd. Hoe werkt Sandd2me via SendCloud en wat is het verschil tussen same day delivery & next day delivery via Sandd2me? We vertellen je er alles over in dit artikel.

Same day delivery & next day delivery via Sandd2me

Sandd2me is onderdeel van postbedrijf Sandd en focust zich op het verzenden van pakketten. Innovatie staat voorop, zo kan de consument met de chauffeur communiceren tijdens de levering van het pakket. Zodra het pakketje onderweg is kan je klant wijzigingen in levering doorgeven. Wanneer je klant bijvoorbeeld even boodschappen aan het doen is en het pakket mag toch in de tuin afgeleverd worden, dan kan dit doorgegeven worden aan de chauffeur. Hierdoor is de “first time right” maar liefst 99%.

Sandd2me werkt met twee bezorgmomenten, overdag tussen 08:00 uur en 15:00 uur met de focus op zakelijke adressen. Daarnaast bezorgen ze in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur. Hiermee kun je jouw klant dus same day delivery, avondlevering en volgende dag levering met verlengde cut-off tijd aanbieden. Wanneer kies je voor Sandd2me via SendCloud en wat zijn de voordelen en niet te vergeten voorwaarden? Lees gauw verder om te zien hoe het werkt.

Same Day Delivery & Next Day Delivery via Sandd2me & SendCloud

Voordelen verzenden met Sandd2me via SendCloud

Het hangt af van de producten die je verzendt, welke vervoerder het beste bij je past. Vaak kan een combinatie van vervoerders de meest efficiënte oplossing zijn. Sandd2me maakt flexibiliteit in je verzendproces mogelijk. Zowel voor je eigen proces, als voor je klanten. We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Je klant is in controle van het aflevermoment en de locatie door directe communicatie met de chauffeur
 • Avondlevering: “Tot 23:59 uur besteld is morgenavond in huis”
 • Same day delivery: “Tot 10:00 uur besteld is vanavond in huis”
 • Next day delivery met focus op zakelijke adressen
 • In het weekend besteld is maandag in huis
 • Inclusief handtekening voor ontvangst
 • Burenlevering en mogelijkheid tot niet bij de buren leveren
 • Extra careful voor breekbare goederen (maximaal 60l x 40b x 40h)
 • Extra lange pakketten tot 250 cm lang mogelijk
 • Volledig automatisch verzonden via SendCloud

Same day delivery met het avondnetwerk van Sandd2me

Same day delivery was een aantal jaren geleden alleen voor de reuzen in de markt weggelegd. Via Sandd2me kun je meerdere extra verzendopties bieden. Het avondnetwerk maakt het mogelijk om 6 dagen per week tussen 18:00 en 22:00 uur te leveren. Dat levert extra voordelen op. Zodra er op zondag wordt besteld, kan je klant het pakket op maandag in de avond al ontvangen. De vervoerder komt de pakketten tussen 10:00 en 12:00 uur ophalen op afgesproken dagen en tijdstippen. Je kunt daardoor zowel same day delivery als avondlevering in je checkout verwerken.

Next day delivery met het dagnetwerk van Sandd2me

Next day delivery is geen veelgebruikte term binnen de e-commere, maar spreekt voor zich. Pakketten worden de volgende dag geleverd. Pakketten worden bij je opgehaald tussen 16:00 en 18:00 uur, waarnaar ze de volgende dag tussen 08:00 en 15:00 uur geleverd worden. Dit is handig wanneer je zakelijke klanten bedient. Daarnaast kun je ook voor consumenten levering naar zakelijke adressen aanbieden. Mocht je klant het pakketje dus op zijn werk geleverd willen hebben, dan is deze verzendoptie het meest geschikt. Het dagnetwerk focust zich op zakelijke adressen. Mocht je webshop uitsluitend consumenten bedienen, dan is het wel mogelijk om het dagnetwerk in te zetten.

Same day delivery & next day delivery

Voorwaarden Sandd2me via SendCloud

Iedere vervoerder werkt met afspraken en voorwaarden om de kans op een goed afgeleverd pakket te verhogen. Wat is er mogelijk bij Sandd2me, hoe groot en zwaar mogen de pakketten zijn? We zetten het voor je op een rij.

 • Standaard pakketten: maximaal 20 kg, 120 cm lang en een omvang van 250 cm (omvang = 1xL x 2xB x 2xH)
 • Pick-up met minimaal 5 pakketten per dag
 • Zelf pakketten afleveren op 12 depots mogelijk voor nog meer flexibiliteit (later aanleveren).
 • Beschikbare depots: Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Diemen, Echt, Eindhoven, Groningen, Oud Gastel, Schiedam, Utrecht, Zwolle, Hardinxveld-Giessendam, Zwaag

Verzend flexibel en moeiteloos met Sandd2me & SendCloud

Door Sandd2me met SendCloud te combineren, koppel je moeiteloos jouw webshop aan de verzendtool en automatiseer je het volledige verzendproces. Zodra jij je verzendlabel print, ontvangt je klant automatisch de tracking notificatie met daarin de mogelijkheid om met de chauffeur te communiceren en eventueel bezorginstructies door te geven. Op die manier hoef je zelf niets te doen, maar verhoog je wel de aflevergarantie en daarmee je tevreden klanten. Daarnaast bespaar je zelf ontzettend veel tijd en onnodige ballast.

Heb je zelf al een contract met Sandd2me? Dan kun je dit contract inladen bij SendCloud en gelden je eigen pick-up afspraken. Je bespaart dan veel tijd doordat je alles in één verzendomgeving regelt en je daarnaast meerdere vervoerders kunt combineren.
Geen contract maar wel gebruik maken van same- en next day delivery via Sandd2me? Neem dan contact op met onze sales afdeling of stuur een mailtje naar contact@sendcloud.nl met de referentie “interesse Sandd2me”. We kunnen de verzendopties dan voor je activeren. Met Sandd2me wordt een startdatum en de collectie ofwel pick-up momenten afgesproken. Vervolgens ben je good to go en kun je de nieuwe verzendopties in je checkout verwerken.

Je kunt vrijblijvend een account aanmaken om te verzenden met Sandd2me via SendCloud. Veel succes en conversie toegewenst!

Leave a Reply