Skip to main content

Automatiseer je verzendproces voor een stress-vrije kerst

Onze tip om last-minute ready te zijn voor de laatste paar drukke dagen van het jaar? Automatiseer je verzendproces! Met Sendcloud switch je eenvoudig tussen vervoerders, houd je je klanten op de hoogte met automatische tracking e-mails en verzeker je pakketten voor een probleemloze en vrolijke kerst – voor jezelf én voor je klanten!

Maak gratis een account aan

Zorg ervoor dat kerstcadeaus op tijd aankomen door snel tussen vervoerders te switchen

Waarom zou je vertrouwen op één vervoerder (nee, niet de kerstman!) tijdens de drukste tijd van het jaar? Verstuur via één platform met de meest populaire binnen- en buitenlandse vervoerders waaronder PostNL, DHL, DPD en UPS.

Activeer meerdere vervoerders

Verzeker je pakketten voor probleemloze feestdagen

Voorkom dat je tijd, geld én klanten verliest. Vervoerders verwerken 300% meer pakketten dan normaal en tijdens de kerstdrukte leidt dat tot meer verloren en beschadigde zendingen. Vanaf €0.38 per parcel verzekert Sendcloud je pakketjes zodat jij stress-vrij de feestdagen in kunt gaan!

Verzeker je pakketten

Artikelen met een hoge waarde

Wanneer je zending beschadigd raakt leidt dat vaak tot een groot verlies. Je moet een nieuw artikel opsturen en het uit eigen zak betalen.

Breekbare producten

Raken sneller beschadigd tijdens het transport en wanneer dit gebeurt resulteert het in veel narigheid voor jou én je klanten.

Internationaal verzenden

Wanneer je internationaal verzendt wordt je pakket door verschillende partijen behandeld. Dit verhoogt het risico op beschadiging, verlies of diefstal.

Aantrekkelijke tarieven

Vanaf slechts €0,38. Hier vind je een gedetailleerd overzicht van alle tarieven.

Wereldwijde dekking

Beschikbaar in 176 landen. Verloren, beschadigde en gestolen pakketten inbegrepen.

Volledige terugbetaling

Ontvang een volledige terugbetaling, zelfs als vervoerders geen verantwoordelijkheid nemen voor de schade of het verlies.

Houd klanten op de hoogte met gepersonaliseerde tracking

Houd je klanten pro-actief op de hoogte en bepaal zelf welke bericht je op welk moment uitstuurt. Communiceer relevante informatie zoals de geschatte levertijd of eventuele vertragingen. En dat allemaal in je eigen huisstijl!

Stel nu branded tracking in
Tracking EN xmas design

Maak verzenden deze kerst makkelijker voor jezelf én je klanten

Maak gratis een account aan en automatiseer je verzendproces in slechts enkele klikken.

Probeer 14 dagen gratis
G2 badges for Sendcloud