Skip to main content
Sluit je aan bij de Tribe!

Groei met ons en geniet van de voordelen

Meer informatie

Wat is de Partner Tribe?

Een hub van mensen, middelen en voordelen die je helpt je diensten uit te breiden zodat jij de beste verzendervaring kunt bieden aan je klanten. Word beloond en geniet van een hele reeks extraatjes, van het deel uitmaken van een steeds groeiend netwerk van e-commerce experts, tot interessant samenwerkingen op marketinggebied.

Hoe kun je profiteren?

Wat voor soort partner ben je? Er zijn tal van mogelijkheden, elk ons beiden evenveel voordeel op te leveren.

Agency

Ben je een creative agency? Ontwerp je webshops? Adviseer je e-commerce merken? Verkoop Sendcloud aan je klanten en geniet van de financiële voordelen.

Welkom bij de tribe

Influencer

Blog of vlog je over e-commerce? Ben je een software reviewsite, of een coach op het gebied van online retail? Word affiliate en verdien geld wanneer wij dat doen.

Meer informatie

Wat zijn de voordelen?

Samenwerking

Breid je dienstverlening uit en werk samen met andere experts. Krijg toegang tot inzichten en updates uit de verzendwereld.

Zichtbaarheid

Je wordt voorgesteld op onze partnerpagina, waardoor je nóg meer geïnteresseerden bereikt.

Extra voordelen

Hoe meer klanten je doorverwijst, hoe meer voordelen je ontvangt. Denk aan extra marketingwaarde en gratis online en real-life evenementen.

Netwerken

Krijg toegang tot een steeds groeiende tribe van e-commerce experts, allemaal op één plek!

Ask Phill is een trotse partner van Sendcloud omdat zij de beste zijn in de business. Samen hebben we merken als SUITSUIT, Boretti, Summum, VELORETTI, The Coucou Club, Charlotte Chesnais geholpen. Wordt het niet eens tijd dat jij je bij hen aansluit?

Mark Peters

Business Development Manager bij Ask Phill