Skip to main content

4 gratis expert masterclasses om te winnen tijdens het piekseizoen! 🏆

Zet je schrap, want de drukste e-commerce periode aller tijden komt eraan! Sendcloud voorspelt weken met gemiddeld +83% meer pakketzendingen en volumes die vele malen hoger liggen dan tijdens de coronapiek. Bereid je goed voor met behulp van 4 gratis masterclasses van experts van Shopify, DHL Express, Smartphonehoesjes.nl en Sendcloud. Verwacht nieuwe inzichten en praktische tips die jou gaan helpen optimaal te profiteren van de koopgekte.

Bekijk de gratis masterclasses 👇

IN SAMENWERKING MET

Masterclass 1

Verwachtingen voor het piekseizoen en hoe je probleemloos (internationaal) blijft verzenden

Meld je aan en ontvang een link om de masterclass terug te kijken

De impact van het coronavirus in combinatie met de koopgekte van het piekseizoen gaat dit jaar zorgen voor ongekende pakketvolumes. Hoe bereiden vervoerders zich hierop voor en wat kan jij als online retailer doen om je klanten tevreden te houden? We trappen deze masterclass serie af met onze voorspelling voor november en december en praten met Bram van Aken, Business Development Manager bij DHL Express, over hoe online retailers zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de verwachte drukte. Neem deel aan deze masterclass en zorg ervoor dat jouw klanten hun cadeaus voor de kerst in huis hebben.

Bekijk Masterclass

Masterclass 2

Hoe Smartphonehoesjes.nl en We Grow Webshops alles uit het piekseizoen halen en klanten tevreden houden

Meld je aan en ontvang een link om de masterclass terug te kijken

Wat in 2011 begon op een zolderkamer in Leusden, groeide binnen een paar jaar uit tot de grootste webshop in telefoonhoesjes en accessoires van de Benelux. Inmiddels is Smartphonehoesjes.nl ook internationaal succesvol met webshops in Duitsland en Frankrijk.

Tijdens de tweede masterclass krijgen we een kijkje achter de schermen en ontdekken we wat zij anders doen dan anderen om te winnen tijdens het piekseizoen. Ze doen dit niet alleen, maar werken samen met We Grow Webshops.

We Grow Webshops helpt Nederlandse Webshops internationaal groeien dmv innovatieve distributieoplossingen. Zij zorgen ervoor dat Smartphonehoesjes.nl ook internationaal competitief is en internationale klanten een optimale ervaring hebben. Meld je vandaag aan en krijg expert tips van Tim Scharff en Maarten Vissers om je optimaal voor te bereiden op het naderende piekseizoen!

Bekijk Masterclass

Masterclass 3

Webshop geheimen om te winnen tijdens het piekseizoen

Meld je aan en ontvang een link om de masterclass terug te kijken

Ontdek welke strategieën succesvolle webshops toepassen om hun omzet te verhogen. Samen met Mel van Lieshout (Shopify Manager Nederland) en Bob Rockland (COO van Shopify Plus agency Code) bespreken we een aantal best practices en quick wins die jou helpen optimaal te profiteren van het piekseizoen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kijken we hoe webshops meer bezoekers aantrekken, wat je kunt doen om de gemiddelde orderwaarde te verhogen en hoe je verlaten winkelwagens voorkomt. Schrijf je in voor de Piekseizoen Masterclasses en reserveer je plek.

Bekijk Masterclass

Masterclass 4

Slimmer verzenden tijdens het piekseizoen met Sendcloud

Meld je aan en ontvang een link om de masterclass terug te kijken

Consumenten willen op tijd hun bestelling ontvangen en jij wilt klanten een goede ervaring bieden. Zelfs met de ongekende pakketvolumes die we verwachten tijdens het piekseizoen, kun jij ervoor zorgen dat jouw webshop optimaal presteert. Het geheim zit hem in een gestroomlijnd verzendproces en een goede voorbereiding. In deze laatste masterclass laten verzendexperts Tim van Uden en Roy van Grinsven je precies zien hoe een gestroomlijnd en geautomatiseerd verzendproces eruitziet. Een proces dat ervoor zorgt dat je dubbel zo snel bestellingen kunt verzenden en klanten automatisch informeert over verzendvertragingen. Je leert hoe je eenvoudig met meerdere vervoerders kunt verzenden, welke slimme automatiseringsregels je zelf kunt instellen en wat je tijdens het verzendproces kunt doen om herhaalaankopen te stimuleren. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus vergeet niet om je gratis plek te reserveren!

Gratis aanmelden
Sendcloud-logo
The all-in-one shipping platform for e-commerce
Financial Times 1000 2019 2020