Skip to main content

Trunkrs is de snelgroeiende pakketbezorger van Nederland. De same day delivery-specialist is onderweg naar 100% elektrisch en bezorgt 99% van de pakketten op tijd. Voor 11:00 uur besteld, vanavond in huis.

Koppel met Trunkrs

Snel: voor 11:00 uur besteld, vanavond in huis

Trunkrs is snel. Pakketten worden ‘s ochtends bij je opgehaald en dezelfde avond al bij de klant bezorgd. Hierdoor kun je gunstige cut-off tijden in de check-out aanbieden. Bijvoorbeeld: voor 11:00 uur besteld is vanavond al in huis. Of: voor 23:59 uur besteld = morgen in huis.

Trunkrs Same Day Delivery 0-10kg

Duurzaam: laat jouw pakketten elektrisch bezorgen

Van bussen tot warehouses: Trunkrs maakt slim gebruik van middelen die al bestaan, bezorgt elektrisch en is op weg naar een 100% emissievrije toekomst. Koppel Trunkrs en geef klanten een duurzame én snelle bezorgoptie om uit te kiezen.

Trunkrs Next Day Delivery 0-10kg

Geen onnodig nachtwerk meer met Trunks

Trunkrs bezorging: de supersnelle bezorgdienst voor jouw webshop

Lees blog >

Lees hoe Boots succesvol verzendt met Trunkrs via Sendcloud

Lees klantverhaal >

Webinar

(Coming soon)

Koppel Trunkrs aan WooCommerce, Shopify, Magento…

In nog geen 2 minuten koppel je al je online verkoopkanalen aan Trunkrs, via 30+ plugins voor alle populaire shopsystemen en marktplaatsen. Heb je een custom-made systeem? Integreer dan via onze API!

Combineer Trunksr met DHL, DPD, PostNL en andere vervoerders

Same en next day delivery van Trunkrs combineren met bezorgopties van andere pakketbezorgers? Geen probleem! Met Sendcloud stel je slimme verzendregels in om per order automatisch naar de beste verzendoptie te switchen.

Koppel Trunkrs met Sendcloud
en bied same & next day delivery

Koppel nu met Trunkrs