Skip to main content

Houd jij je dagelijks bezig met e-commerce? Maak je agenda dan vrij op 7 en 8 juli. Op deze twee dagen vindt namelijk weer het grootste e-commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition! Dit jaar zal het evenement eenmalig in veilige, aangepaste vorm in de Jaarbeurs plaatsvinden en geheel aan de regels van het RIVM voldoen. Zo kun je de beurs bezoeken zónder je vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen!

De Webwinkel Vakdagen staan elk jaar in het teken van het samenbrengen van de meest toonaangevende e-commerce spelers en het opdoen van nieuwe inspiratie om je e-commerce bedrijf te laten groeien. Dit jaar hebben de pandemie, en de daarmee samenhangende maatregelen, ook in e-commerce een grote impact gehad. Zowel B2C als B2B organisaties zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen.

Met meer dan 10.000 bezoekers, 150 bedrijven en topsprekers uit het binnen- en buitenland belooft ook deze Summer Edition weer een grote happening te worden. Natuurlijk kunnen wij zelf niet ontbreken op de beursvloer. Daarom zijn wij met een klein maar gezellig team en lekkere koffie te vinden bij stand 150, om je te helpen met al je vragen over e-commerce logistiek.

Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition: wat kun je verwachten?

Datum: 7 & 8 juli 2021
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Webwinkel vakdagen sendcloud stand

Ieder jaar trekken de Webwinkel Vakdagen een groot publiek van professionals die werkzaam zijn in de e-commerce sector. Het is een dag om te netwerken, in gesprek te gaan met bedrijven uit de branche en nieuwe kennis en inzichten op te doen bij één van de vele lezingen en keynotes. Zo kun je onder andere luisteren naar keynotes van Mollie, DHL, VidaXL, en vertelt onze eigen Milad Kasigar samen met Maarten Vissers van We Grow Webshops je op 7 juli alles over cross-border verzending. Maar ook in één van de andere 11 lezingenzalen kun je terecht voor presentaties over onderwerpen zoals marketing, conversie-optimalisatie en e-commerce trends.

Je vindt ons bij stand 150

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een kleiner, maar zeer enthousiast team dat je graag laat zien hoe je jouw verzendproces kunt optimaliseren. Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Daarom presenteren we met trots een aantal nieuwe functionaliteiten en updates.

Check-out optimalisatie feature

Consumenten letten vandaag de dag niet alleen op de verzendkosten, maar willen ook zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om bezorging. Zo willen ze zelf beslissen waar,
wanneer en hoe een pakket bezorgd wordt. Wist je dat je dit eenvoudig kunt opzetten met onze no-code checkout plugin? Met de directe integratie tussen Sendcloud en e-commerce platforms kun je klanten binnen no-time verschillende verzendopties aanbieden om zo je conversie te verhogen.

Kom gerust langs bij onze stand voor een live demo of voor meer informatie over bij welke platforms we deze integratie aanbieden.

Retouren tackelen

Eén andere nieuwe update waar we bij Sendcloud erg trots op zijn, is de optie om automatisch een retourlabel aan te maken voor klanten nadat er een retourmelding is binnengekomen. Met dit nieuwe onderdeel is het mogelijk om via het eerder gebruikte label een retour aan te maken, om die vervolgens in 1 klik als PDF op te slaan en naar je klant toe te sturen.
Voor meer informatie of een demo ben je uiteraard van harte welkom bij onze stand.

Nieuwe vervoerders en kortingstarieven

We blijven ons aanbod van nieuwe vervoerders en kortingstarieven uitbreiden. Zo hebben we onder andere Budbee, Trunkrs, Fietskoeriers, Homerr, Hurby en Quicargo, FedEx en GLS aan ons platform toegevoegd.

Daarnaast hebben we nieuwe kortingstarieven onderhandeld en zijn vanaf nu voor zowel Budbee, Homerr als Trunkrs beschikbaar zonder eigen contract.

Benieuwd naar welke vervoerder het best bij je past, hoe je ze kunt combineren of welke prijzen voor jou van toepassing zijn? Kom dan vooral langs op onze stand voor alle voordelen, tarieven en meer informatie

Geen Sendcloud zonder partners

Natuurlijk mogen onze partners niet vergeten worden, wanneer je een bezoekje brengt aan de beurs. Ook zij helpen je stuk voor stuk graag om jouw online business naar een hoger niveau te tillen. We sommen in willekeurige volgorde voor je op waar je onze partners kunt vinden. Zo kun je jouw bezoek alvast vooruit plannen om er alles uit te halen.

Vervoerders

Zonder vervoerders geen Sendcloud. Je vindt onze aangesloten vervoerders bij de volgende standnummers:

Shopsystemen

Sendcloud is te koppelen met alle populaire shopsystemen. Je vindt de shopsystemen waar we mee samenwerken bij de volgende standnummers:

Payment service providers

Logistiek is net als betaalopties in je checkout een ontzettend belangrijk onderdeel. Je vindt onze partners in payment services bij de volgende standnummers:

Keurmerken & review providers

Online het vertrouwen van je bezoekers winnen is een stuk makkelijker met keurmerken en klantreviews, met behulp van:

Van alles wat: webbouwers, optimalisatie & boekhouding

Daarnaast hebben we nog heel wat vrienden die je verder kunnen helpen met verschillende aspecten van je webshop:

Programma Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition: keynotes van topsprekers en lezingen met praktische lessen

Last but not least: naast de exposanten mogen we zeker de sprekers niet vergeten. Zo kun je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition leren van onder andere:

Naast de keynotes zijn er nog tal van lezingen in kleinere zalen. Het complete programma voor woensdag 7 en donderdag 8 juli vind je hier.

Een impressie van de Webwinkel Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie van 2020!

Webwinkel Vakdagen Sendcloud Team

Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition 2021

Mocht je na het lezen van deze blog nog niet overtuigd zijn van een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition, dan weten wij het ook niet meer. We zouden het leuk vinden als je even langskomt bij onze stand. We staan graag voor je klaar voor alle vragen of gewoon voor een praatje.

Je kunt je hier in ieder geval nog altijd gratis aanmelden. Hopelijk zien we je op 7 of 8 juli in de Jaarbeurs Utrecht (bij stand 150)!

Daniëlle Elbertse

Daniëlle Elbertse

Daniëlle Elbertse is werkzaam als Marketing Specialist bij Sendcloud. Met haar expertise op het gebied van IT en e-commerce logistiek helpt ze online retailers met het optimaliseren van hun verzendstrategie.

Leave a Reply