Skip to main content

Combineer de beste en snelste verzendopties zoals same day delivery, levering naar servicepunten en meer. Start direct gratis met de #1 verzendsoftware van Sendcloud.

Open je gratis account

Alternatieve same day delivery opties met Trunkrs en DHL Vandaag

Stel je klanten niet teleur en switch direct naar alternatieve same day delivery verzendmethodes. Via Sendcloud start je direct met Trunkrs en DHL Vandaag en 100+ andere vervoerders.

Flexibel verzenden naar afhaalpunten en pakketkluizen

Zorg voor extra flexibiliteit met levering naar afhaalpunten en pakketkluizen. Voeg direct afhaalpunten van verschillende vervoerders toe in je checkout en geef je klant de keuze.

Koppel je verkoopkanalen in slechts enkele klikken

In minder dan twee minuten koppel je al je online verkoopkanalen met Trunkrs, DHL Vandaag en meer dankzij de 50+ plugins voor alle populaire systemen of marktplaatsen. Heb je een custom made systeem? Geen probleem met de API!

“Dankzij het grote vervoerdersnetwerk van Sendcloud kunnen we eenvoudig en snel schakelen tussen vervoerders.”

Lars Ackerman

Bloomon 

Méér dan een alternatief voor Instabox

Automatiseer je verzendproces en bied je klanten een next-level bezorgervaring.  Koppel vandaag nog met 100+ vervoerders via onze API of 50+ directe integraties.

Toegang tot 100+ vervoerders

Activeer vervoerders in een klik en minimaliseer kosten door de beste verzendoptie te gebruiken voor ieder pakket. Laad je eigen contract in of gebruik de Sendcloud kortingstarieven.

Start vandaag nog

Bespaar tijd

Maak verzendlabels aan in een klik en verzend efficiënter dan ooit tevoren. Gebruik verzendregels om sneller en foutloos te verzenden.

Start vandaag nog
international shipping rules

De ultieme tracking ervaring

Verminder het aantal vragen van je klanten door ze pro-actief te updaten via branded tracking e-mails en pagina’s. Groei het aantal volgers op sociale media en promoot nieuwe producten.

Start vandaag nog

Probleemloze retouren

Bied een klantvriendelijk retourproces en handel retouren moeiteloos af met je eigen retourportaal. Jij bepaalt het beleid, de rest wordt geautomatiseerd. 

Start vandaag nog
Instabox failliet | Alternatieven Sendcloud

Voorkom teleurstelling bij klanten vanwege bezorging

Combineer vandaag nog de beste verzendmethodes van 100+ vervoerders en verspreid risico’s bij een uitgevallen vervoerder

Los nu je verzendproblemen op