Skip to main content
Sendcloud Partner Netwerk
null

Agency

Ben jij een dienstverlener of een bureau dat online shops bouwt voor klanten? Voeg meer waarde toe door je klanten kennis te laten maken met Sendcloud.

Lees meer
null

Affiliate

Verwijs je netwerk en publiek naar Sendcloud via ons Affiliate Programma en verdien commissie op elke verkoop.

Lees meer
null

Ecosysteem

Koppel met Sendcloud-API’s om de waarde van je product uit te breiden naar klanten met naadloze integratie.

Lees meer

Toonaangevende verzendsoftware

Meer dan 23.000 e-commercebedrijven in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk hebben Sendcloud gekozen als hun verzendplatform. Met beoordelingen van 4,6+ op Trustpilot, G2 en Capterra weet je zeker dat je klanten in goede handen zijn.

Bekijk de producttour

Bibliotheek met integraties en krachtige verzend-API's

Meer dan 50 directe e-commerce-integraties, meer dan 100 ondersteunde vervoerders en krachtige API’s om de logistiek van je klanten te verbeteren. Integreer naadloos onze API’s in shopsystemen, WMS, ERP of marktplaatsen om kernfunctionaliteiten voor verzending toe te voegen aan het bedrijf van je klanten met minimale engineeringtijd.

Bekijk alle integraties

Groot partnernetwerk

E-commerce en marketingbureaus, systeemintegrators, ontwikkelaars, e-commerce experts en influencers – we werken samen voor jouw succes!

Ask Phill is een trotse partner van Sendcloud omdat zij de beste zijn in de business. Samen hebben we merken als SUITSUIT, Boretti, Summum, VELORETTI, The Coucou Club, Charlotte Chesnais geholpen. Wordt het niet eens tijd dat jij je bij hen aansluit?

null
Mark Peters
- Head of Business Development

Word een partner van Sendcloud

null

Agency

Lees meer
null

Affiliate

Lees meer
null

Ecosysteem

Lees meer