Skip to main content

Onze missie is simpel: verzenden zo gemakkelijk mogelijk maken

E-commerce icon - About us Sendcloud

+23.000
tevreden klanten

Sendcloud is trusted by +15.000 online retailers

400
werknemers

Delivery van: An inefficient shipping process in e-commerce has led to the launch of Sendcloud

+100
geïntegreerde vervoerders

Founders Sendcloud

Hoe het begon

Sendcloud werd in 2012 opgericht door een groep vrienden die uit eigen ervaring bekend waren met de uitdagingen en frustraties van het beheren van de logistiek voor e-commercebedrijven. Ze wilden een oplossing bedenken om het verzendproces te stroomlijnen en vereenvoudigen, waardoor het efficiënter en kosteneffectiever zou worden.

Sendcloud is sinds die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor meer dan 23.000 e-commercebedrijven. Sendcloud helpt ze bij het besparen van tijd, geld en inspanningen op hun meest kritieke logistieke processen.

Ontmoet het team

Het succesverhaal van Sendcloud komt echter niet alleen voort uit innovatieve technologie en toewijding aan klanttevredenheid. Het is ook te danken aan de getalenteerde en toegewijde mensen die samen het Sendcloud-team vormen. Dankzij hun ambitie, compassie en passie om in de wereld van e-commerce logistiek het verschil te maken, is het bedrijf naar nieuwe hoogten gestegen, en is haar reputatie als betrouwbare partner voor bedrijven van elke omvang versterkt.

Prijswinnende verzendsoftware voor online retailers

Als één van de snelst groeiende techbedrijven van Europa hebben we al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Woohoo! 💪

TNW award Sendcloud
Deloitte award Sendcloud
FT1000 award Sendcloud

Onze kantoren

Eindhoven

Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Nederland
[email protected]

München

Fürstenrieder Str. 70
80686 München
Duitsland
[email protected]