Skip to main content

Verzend je bol.com orders zorgeloos met Verzenden via bol.com. Upload je eigen contract en bied een premium verzendervaring aan meer dan twee miljoen dagelijkse bezoekers op de online marktplaats.

Koppel vervoerderGa naar partnerpagina

Over Verzenden via bol.com

E-commerce marktplaats bol.com heeft een eigen bezorgdienst gelanceerd voor bol.com orders, en deze is nu beschikbaar via Sendcloud. Met voordelige verzendtarieven biedt Verzenden via bol.com next-day delivery voor pakketten en brievenbuspakketten in Nederland en België.

“48% van de consumenten in Nederland winkelt bij bol.com. In België is dit 24% van de consumenten.” – Sendcloud’s E-commerce Delivery Compass

48%

24%

1. Koppel je bol.com winkel in minder dan 2 minuten

Koppel je winkel in minder dan 2 minuten (ja écht) met onze plug-and-play integratie met bol.com. Print verzendlabels in bulk en bespaar tot 7 minuten per verwerkte order.

Bekijk onze bol.com Integratie

2. Activeer Verzenden via bol.com als vervoerder

Stel Verzenden via bol.com in bij je checkout, slimme verzendregels en retourportaal om het maximale uit het bol.com ecosysteem te halen.

3. Bied een premium verzendervaring met Sendcloud

Bespaar tijd op elke order

Met Sendcloud bouw je je eigen workflow voor het picken, verpakken en verzenden van order. Zo bespaar je tijd en geld bespaar op elke order.

Koppel aan Verzenden via bol.com

Pick & Pack als een pro

Of je nu 300 of 3000 pakketten per maand verzendt, met Pack & Go kun je de ideale pick- en pack-workflow creëren.

Koppel aan Verzenden via bol.com

Bouw een ijzersterk merk

Verander je tracking pagina in een bron voor toekomstige sales. Style je pagina volledig in de look en feel van je merk, cross-sell producten, bied kortingscodes aan en groei het aantal followers Instagram.

Koppel aan Verzenden via bol.com

Weet wat, wanneer en waarom met analytics

Wil je betere inzichten krijgen in je orders en retouren? Gebruik het Analytics dashboard om trends en probleempunten te identificeren om de verzendervaring van je klanten te verbeteren.

Koppel aan Verzenden via bol.com

Verzend je bol.com orders met
Verzenden via bol.com

Maak je gratis trial aan en probeer het vandaag nog!

Koppel aan Verzenden via bol.com