Bij Sendcloud en PrestaShop gaan we voor hetzelfde doel, namelijk webshops succesvol laten groeien. Maak jij gebruik van PrestaShop als open-source e-commerce software? Dan helpen wij je graag met het optimaliseren van je verzendproces. We hebben namelijk onze verzendplugin volledig vernieuwd. Hoe je profiteert van deze PrestaShop koppeling ontdek je hier.

Sendcloud koppeling met PrestaShop

Bij Sendcloud staan we graag voor je klaar om je verzendproces te optimaliseren. Via de Sendcloud koppeling met PrestaShop automatiseer je jouw volledige verzend- en retourproces. Van het importeren van je orders, het printen van verzendlabels, verzenden van Track & Trace e-mails tot aan het verwerken van je retouren. Welke versie van PrestaShop je ook gebruikt, via de add-ons pagina van PrestaShop of in je back-end van je shop koppel je gemakkelijk je webshop van versies v1.5.5.0 tot v1.7.1.2.

Zo installeer je in slechts één klik de Sendcloud plugin. Je hoeft daarna enkel nog verbinding te maken met je Sendcloud account en de plugin is klaar voor gebruik.

Verhoog conversie: Afhaalpunten in je PrestaShop check-out

Consumenten willen kiezen in de bezorgopties van hun bestelling. Het is daarom slim meerdere verzendopties aan te bieden in je check-out. Naast de standaard thuislevering kun je met Sendcloud ook naar afhaalpunten verzenden. Bovendien kun je dankzij onze afhaalpuntkiezer de klant zelf laten kiezen bij welk afhaalpunt hij of zij de bestelling wil ophalen. De afhaalpuntkiezer werkt met al onze aangesloten vervoerders, dus zowel DHL, DPD, PostNL als UPS zijn geïntegreerd. Nadat je onze plugin geïnstalleerd hebt, integreer je in 3 eenvoudige stappen de PrestaShop afhaalpuntkiezer in jouw check-out.

Maak je gebruik van een ander shopsysteem? Onze afhaalpuntkiezer is ook beschikbaar voor Lightspeed, WooCommerce, Shopify & Magento webshops.

2 Comments

Leave a Reply